Mette_sygeorlov

Yoga Hold København Vedbæk

Holdoversigt:

Frederiksberg - København - Vedbæk

OBS:

Mette er i øjeblikket på sygeorlov - men Mettes hold fortsætter på både Yogacentralen og Vedbæk Yoga Centre. Der er dygtige, kvalificerede og kompetente lærere til at undervise alle hold, så du kan trygt møde op til dit almindelige yogahold på dine faste tidspunkter

 

Mette har selv den besked til alle elever, at mens hun er sygemeldt, er det "......en rigtig, rigtig god idé at få nye input og ny inspiration fra alle de gode lærere, som har været så søde at træde til, imens jeg arbejder stædigt og energisk på at blive rask så hurtigt, det er muligt....."

 

Se mere om lærerne herunder:

 

- Senior/Blid Holdet, Tirsdage 15.15

Minna Gøransdotter Pirot vil undervise fast hver tirsdag i de næste mange måneder. Minna har undervist seniorer i Albertslund Idrætsforening og er vant til at arbejde med blid og givende Hatha yoga. Minna underviser desuden på Rigshospitalet, og IBM, BRF Kredit, Codan og Københavns Roklub har også nydt godt af Minnas kompetente undervisning.

 

Minna er certificeret Iyengar Yoga lærer, og du får her en god, erfaren og stabil yoga-lærer, der vil tage hensyn til dig i sin undervisning.

 

Se mere om Minna

Minna Gøransdotter Pirot

- Iyengar Yoga, Tirsdage kl. 19.00 - Torsdage kl. 17.00

Jack Davis, Claus Sørensen og Boaz underviser dette hold på skift i løbet af de næste måneder. Alle tre er dygtige certificerede Iyengar Yoga-undervisere med stort kendskab og erfaring i at undervise dig på den bedste måde, så du får en god og givende yoga-klasse.

 

Har du endnu ikke prøvet Jack eller Claus eller Boaz, kan du med god sindsro gå til en klasse og opleve, hvordan andre lærere kan give dig forskellige og nye input, der kan styrke din egen yoga-praksis.

Claus Sørensen

 

Se mere om Claus

Jack Davis

 

Se mere om Jack

Boaz Barkan

 

Se mere om Boaz

Du kan altid se på Yogacentralens kalender, hvem der underviser - og hvem der har workshops.

 

Mettes hold på Vedbæk Yoga Centre

Tine Kramp underviser for Mette på Vedbæk Yoga Centre, og hun vil som altid sørge for, at du får god Iyengar Yoga undervisning også her. Hvis du har spørgsmål til hold eller undervisningen, er du meget velkommen til at kontakte hende via hjemmesiden.

Yogahold - Yogacentralen - Frederiksberg - København
Mette Vulpius -  Iyengar Yoga - København
Workshop - Iyengar Yoga - Frederiksberg
Yoga Hold - København - Frederiksberg - Vedbæk
Hold Yoga - København - Frederiksberg
Yoga - København - Frederiksberg - Vedbæk
Hold Yoga - København - Frederiksberg
Yoga Hold - København - Frederiksberg - Vedbæk